Normal katt förbryllar ägare ;)

Äntligen!! Katten är på väg tillbaka från sitt utomhustrauma, han gömmer sig inte längre under trappan till pizzerian ens! Det starkaste beviset för hans återgång var igår då han enligt grannen satt och lystet tuggade i sig en mus.

Huruvida han fångade den själv eller stal den lär vi aldrig få veta. Det är lite förbryllande det här med hans rädsla.. självklart förstår vi att något hänt honom, annars skulle han inte balla ur och bli innekatt, han älskar att vara ute! Jag hoppas innerligt att det inte är ungdomarna här utanför som gjort illa honom.. får jag reda på något sådant vet jag inte vad jag gör!!

Nu är det arbajt som gäller.. jobba, jobba..


Min goding :)

Nike-just do it!

Jaha.. let's do it!!



It is now done :) Skönt var det med!

Måndag..

ZZzz..

Åh, man är visst lite trött så här på måndag morgon. Tur att morgonrutinerna sitter djupt rotade och fungerar utan tankeverksamhet ;)

Dagens planer är få och lagom:
  • Jobba
  • Träna
  • Sova

Värre blir det inte! Ha nu en bra dag..


Kram

Min pärla kommer igen :)


Varje gång blir jag lika lycklig :)

Svamporgie!

Häromsistens var jag ute med far min och plockade lite härligheter. Det slutade som vanligt med att jag plockade allt för mycket.. det blev iaf en glädje för P och S som fick en del av skörden.


Det är något lugnande över en skogspromenad med en svampkorg på armen. Lukterna, ljuden, atmosfären.. ja allt med skogen är så fantastisk. Trots att det kom en och annan regnskur var det härligt och det är så bra att ha med min far. Folk har med sig kantarellhundar i skogen.. jag har med min kantarellpappa ;)

All svamp steker jag hastigt och fryser sedan för att ta fram dem vid tillfällen. Svampsåser, soppor, grytor och stuvningar.. mmmm...

Nu blev jag visst lite hungrig, så det blir till att stoppa något i magen :)

Fått av syrran



Sorry att det ser lite illa ut men jag tänker då rakt inte gå och fixa till det bara för att det ska upp på bloggen ;) Love the color! Släpper lite enkelt men jag tror faktiskt i rättvisans namn att det beror på underlacket som börjar bli lite gammalt.


Nu, Brasseriet och en god middag!

Neccessären kom med lösningen

Det blev inga bilder igår, naturligtvis dog batteriet! Istället blev det intervallträning och gympass då både P och J hörde av sig och ville gymma mitt under promenaden. Det var bara att ta det ena stora löparsteget efter det andra resten av promenadstråket.

Idag har jag äntligen löst mitt "stora" nagellacksproblem, åtminstone för tillfället ;) Ny neccessär gjorde det möjligt, tack mor för hjälpen :)


De kommer ju knappast få plats en längre tid men för tillfället är problemet löst. Nu ska jag se om det går att lista ut vad kvällen har att bjuda på.


Ha en härlig fredagkväll!

Promenader och ko-dregel

Vi har ett så härligt promenadparti jag och mannen. Vi går nämligen förbi ett gäng glada äppelsugna kossor varje gång :)



De är så härliga! Det slutar oftast med att mannen får dra mig därifrån eftersom vi börjat stelna och kallna till ;)

Nu ska vi ta och gå en vända, kanske har jag fler bilder på lite kor som gör en annan lite knäsvag..


Viva los kossos ;)

Up to date

Snabb uppdatering innan jobbet:

  • Katten är fortfarande skum men var ute två timmar nu på morgonen
  • Jag har en blånagel (tummen) pga oförsiktighet och otur i mitt rörelsemönster
  • Bilen behöver lagas (igen). Två bussningar bak, styrled fram och bägge bromsoken bak. Bromsoken väntar vi lite med, resten MÅSTE fixas!
  • Mannen går i skolan, heja, heja!!

Så.. nu är det bye bye som gäller.


Kram

Glömda lackbilder


Ovan: Ett favoritlack som kräver lite arbete men är underbart när det är klart :) Det skumma med detta lack är att det är köpt på GeKås för 9,90:-. Målar man fyra lager (som för övrigt torkar grymt fort) så har du resultatet på bilden, det sitter dessutom i fleeera dagar utan knussel :) Billiga lack brukar inte vara så här bra.. konstigt..



Jejj, Tack Pamela för tipset, hittade faktiskt ett mörkgrönt på Maxi. Svårt att ge lacket rättvisa på bild, det är verkligen jättefräckt :) Isadoras grafitti (65:-) är riktigt roligt, önskar att jag har fler, helt klart! Tillsammans med mitt silverlack blev det riktigt snyggt och det satt som berget!! Efter fem (!!!) dagar bestämde jag mig för att det var dags att byta, även om nageltipparna knappt kommit fram eller det faktum att det INTE släppt vid nagelbanden. Betyg? 5 penslar av 4 ;)

Nytt i lackhyllan

Long time no see..



Såå, detta är nytillskottet. Fått av världens finaste Jenny :) Hon vet verkligen hur man muntrar upp en hängig väninna! Längtar så efter att hon kommer och hälsar på mig om någon helg!!

Visst är det jag, det har du rätt i min vän, dessutom är det ganska ovanligt att lyckas hitta ett lack som inte liknar något jag redan har så hatten av ;)

Är hemma från jobbet för andra dagen, ruttet som tusan :( Jäkla förkylning till att inte släppa.. men en hel burk viktlök och två citroner ska väl lyckas stävja den hoppas jag!!

Nu är det dags att lägga sig i bädden igen, för en liten tupplur.


Puss på er

Alvin, min lilla goding!!

Åh, min lilla Alvin, du kan inte vara ett år redan!!!





GRATTIS din lille knort, moster älskar dig :)

Katten och räven

Hmm.. katten har vart helt tokig! Vägrat gå ut, kissat inne och bitit och klöst oss så fort vi lyft honom i trapphuset. Nu tror vi oss veta varför. Mannen kom faktiskt på det får jag erkänna.. RÄVEN!!!

Vi har så mycket räv här i bygda nu och minst en smyger omkring här, centralt.. om vi nu har ett centrum ;) Klart det är räven som jagat honom, tack gode gud att vi inte tvingat ut honom, tänk om han blivit dödad :( Vet inte vad jag ska känna inför detta, räven får ju inte ta katter i byn men det är för jäkligt om den ska behöva dö pga. sina naturliga jakt- och överlevnadsinstinkter!


Satt upp frostad plast för badrumsfönstren igen (hoppas det håller den här gången) vilket resulterade i ett ljust badrum!!


De vita fläckarna skall enligt info försvinna inom ngn dag.. hoppas hoppas

Nu ska jag kela lite med katten, ta en sval dusch och krypa till kojs, kroppen är inte riktigt fräsch för tillfället..


Natti

Morrn

Så var det tisdag, frukosten inmundigas och katten tjurar över hur lite mat han fick till frukost.. Allt är med andra ord som det ska :)

I lördags släpade jag med syrran på fest och den här helgen blir det Danmark för att fira lilla Alvin som fyller 1år. Det gäller att ha helgerna uppbokade ;)

Syrran och mannen har börjat skolan, brorsan är i södra Frankrike och jag.. tja, jag jobbar på. Idag blir det promenad efter jobbet eftersom förkylningen INTE får bryta ut.


Have a nice day!

Ta i trä

Hade en fantastisk dag igår, får se om jag hinner blogga om den ikväll, nu blir det bara bilder, sen iväg till jobbet..

Nähä.. inga bilder, nåt fel i uppladdningen, kanske i em då ;)

ha en fin dag!
Puss

RSS 2.0