Gött med söndagskväll

Då var det söndagskväll då..
Sitter här i soffan med linnement på låret och tjurar! Efter jobbet var det dax för träning idag. Så kul det skulle bli. Jag är så glad att Länghem äntligen har startat upp ett damlag och.. jag är med.. wow, trodde helt klart att mina fotbollsdagar var över!

Började träningen lite lagom, två varv runt planen med boll och lite tänj efter det. Ja, det är en kort uppvärmning men vi är så otränade att vi flåsar lite (eller iaf jag) efter detta. Så satte vi igång med lite ringpassningar, ni vet, den där nån/några är i mitten och jagar. Kände att det nöp till lite i låret men eftersom jag också var inne och jagade så kände man sig ganska varm ändå. Tills vi gjorde inläggsövningar. Kras sa det inne i vänsterlåret och så var den träningen över. Sur blev jag men det är ju bara att leta efter en kompressionslinda.

Det fanns ingen och loinementet vi letade upp var väl helt ärligt inte riktigt så vasst som jag kände mig i behov av. Joggade lite resten av träningen innan jag gav upp. En annan tjej lyckades även hon sträcka sig i ett lår, så vi satt där och snackade lite, ganska mysigt även om vi båda verkligen ville ut och spela!

Så nu sitter jag här, har varvat mitt töntiga fé-spel och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske är det lika bra att gå och lägga sig, kan jag så är det provridning som gäller imorrn. Vi får väl se, prio ligger på att kunna vara med på träningen på onsdag!

Natti natti

Trött så här en lördag

Jaha.. då sitter man här, nyäten och go en lördagsmorgon klockan typ 08.45..
Det är snart dags att dra sig mot jobbet, det är min helg. Jag är bara så fruktansvärt trött idag.

Såg ut genom fönstret nu när jag var uppe och tog bort mitt nagellack (som jag för övrigt blir skitförbannad på!!). Där ute vinglar två karlar/killar mot busshållsplatsen. De ser inte särskilt nyktra ut och klockan är lördag morgon! Den ena killen stannar upp, tittar på ngt i diket och börjar kalva. Det är ingen tyst kräksession jag bevittnar utan vi snackar en sådan som ekar mellan husen! Herregud vad glad jag är att jag inte dricker särskilt mycket!

Man blir grymt avskräckt. Han står där i typ 5 min och bara kalvar järnet! Sen springer han över till ICA i ett rasande tempo. Efter ca två min kommer han ut, då står bussen och väntar på honom. Killarna kliver på bussen och den kör iväg längs gatan. I mitt stilla sinne funderar jag på hur fan man kan kliva på en buss i det tillståndet, det är goa böter på att spy i en buss har jag hört. 

Nåväl, så spännande kan det var i Länghem en lördagsmorgon. Nu är det nog läge för mig att pynta ansiktet lite och sen ge mig iväg mot dagens arbete, det är ju lönehelg så lite att göra borde det bli!



Ont i ridmusklerna..

Huva vad otränad man är.. och jag ska börja spela fotboll igen, va?? Var ute och red med en väninna i förrgår och idag är musklerna INTE så kaxiga.. men man vet ju att man lever i alla fall :) Det var ändå en ganska så stillsam tur, typ bara två ggr med lite fart i.. uppenbarligen räcker det.

Lägenheten svämmar över av tvätten som hängdes igår, får nog försöka hitta lite ork att ta den nu på morgonen, innan man drar till jobbet.. men det  är ju såååå tråkigt. Jag känner spontant att det hade vart gott om alla var nakna, då hade man sluppit tvätta. Fast, kanske inte så genomtänkt kanske?

Jaja, på menyn idag står jobb i alla fall, det är nåt man inte kan skjuta upp. Kanske är det en bra grej, undrar hur många i Sverige som hade gått till jobbet om möjligheten fanns..

Nej, nu måste jag seriöst sätta igång idag, det här går inte för sig längre, bara att resa sig upp och ta tag i dagen!!



Morgonstund har guld i mun..

05.48
 Vaknar, lyssnar.. vad fan är det som låter?? Vad är klockan? Jobbar inte Tommy 1:a skift den här veckan? Shit också.. väcker raringen, som försovit sig pga. mobilhaveri. Kör försiktigt, puss hej.. 

06.02
Vad är det som låter... orkar INTE vakna nu, ska upp om en timma! Jaha.. nehe.. jojo.. det är visst någon i huset som verkligen tycker att morgonstund har guld imorrn. Lite väl intima knarrningar som hörs rätt bra genom tunna väggar är inget sömnpiller.. bara så ni  vet gott folk.

07.00
Larmet går på telefonen och jag förundras över att jag lyckades somna om en stund. När jag kommer ner för trappan inser jag tre saker: Jag har glömt rensa och frysa mina blåbär
Även kantarellerna är bortglömda
Glömt att aktivera mitt studentkonto på universitetet.. 

Skit i det, lite av blåbären fick bo i morgonyoghurten och kontot är aktiverat.. nu ska man väl bara pynta ansiktet lite så man ser fräsh ut till jobbet. Den sönderhostade muskeln fick lite stryk av ridningen igår känner jag men det går över..

Bara sitta en liten stund till innan jag gör nåt.. läsa glamour och dricka upp kaffet.. gott!

Då ska man blogga då :)

Nu är läget som så att jag aldrig gjort detta innan.. och är för trött för att göra det ikväll.. det är kvällsmat och sängen som gäller.. natti..

RSS 2.0