Blir förkyld av att vara inomhus

Termometern vi har placerat i sovrummet har den senaste tiden visat på en temperatur av hela.. 16C! Bottenrekordet ligger på 13,9C. Brrrr!! När man går upp är det raggisar på. När man går och lägger sig är det raggisar på. Det är helt enkelt en lägenhet man för tillfället blir förkyld av. (Klädseln nedan är ifrån i fredags)
Idag var temperaturen i alla fall uppe i 16,5C.. det är väl tack vare all snö som kommit under och lagt sig som ett isolerande täcke runt våra fönster.
Nu måste jag rappa på, bilen ser ut att vara fastfrusen där nere :(

Han är inte normal!

Stoppade in honom innanför morgonrocken för att retas lite.. tji fick jag! He loooves it!


Lägg märke till att man kan se att han kloar för han tycker det är gott. Så fort han lagt sig tillrätta började han kurra och kloa :) Inte helt normal kisse, men en riktigt mysig en :)


God natt!

Katten i lådan




Tisdagsklädsel

Jag älskar den här klänningen.. funderar verkligen på att köpa den i fler färger! 199:- på H&M!

Måndagens


Lösa korsord? Glöm det!

Försökte lösa korsord härom kvällen.. det gick sådär..
Han var nöjd i alla fall :)

Idag ska det ske!

Ivanka skall tas bort och ersättas :( Har faktiskt inte velat ta bort detta lack för att måla om (konstigt jag vet). Kan bero på att jag fullkomligt älskar färgen.

Idag måste jag göra det, det är oundvikligt. Tipwear och släpp.. gotta do it ;). Blir nog till att prova Violet sparkle från Nubar den här gången. Lätt att måla på, hopplöst att få bort tror jag ;) Får se om jag lägger upp nån bild ikväll.

Ha en bra dag!

Ivanka på bild

Nyss hemkommen från ett lugnt gympass. Vi får se vad ryggen säger imorrn men jag tog det jä***** lugnt vill jag lova, frustrerande men nödvändigt. Nu kommer bilderna på Ivanka i alla fall :

Looooove!!
Lätt att applicera och torkade grymt fort. Det var ganska skirt så det tog fyra lager innan jag blev nöjd.. men det var det värt :)

Nu är det närapå sängen som gäller, är helt slut!

Puss på er

varmt mys en kall morgon

God morgon på er ute i kylan! Vaknade av att Mannen låg och rev mig i hårbotten..WTF? vände mig om redo att fråga vad fan det var fråga om. Stirrade rakt in i ett par gula förvånade ögon. Nä, det där är inte mannen, han har inte den ögonfärgen och är inte riktigt så hårig ;) Men vad i hela friden, där har katten aldrig legat innan.

Jag väste nog något otrevligt till honom samtidigt som jag slog armarna om honom och mosade honom mot min barm.

"kurr, kurr" Var det enda han sa och följaktligen somnade vi om på detta sätt :)
Too bad att klockan ringde strax efter och förstörde vår sköna sömn! Nåja, det är ju måndag och -5 ute så jag tycker att min och kattens morgonmys var en bra start på dagen.

Franck Provost

Har köpt Shampoo och balsam från Franck Provost. Tänkte kanske att nån stackars sate ville läsa om vad jag tyckte om det;)

Vill börja med att säga att jag aldrig trott på mirakel när det gäller hårvårdsprodukter! Däremot tror jag på skön konsistens, lent hår och glans! LISTDAX!!
PLUS
  • Det luktar ganska gott
  • Ganska billigt literpris
MINUS
  • Det är rinnigt
  • Odrygt
  • Det känns inte som att håret blir riktigt rent om man inte tar mängder
  • Balsamet hjälper inte mot trassel (tur att jag inte har trassel)
  • INTE prisvärt

Total poäng 2 av 5

That's it!

IVANKA

Ja, denna ljuva dam pryder snart mina naglar :) Sitter i soffan med mannen och målar mina klor. Earth står på agendan, en film och jorden under ett år.. djur och grejer ni vet.. sånt som jag gillar.

Ska se om jag kan skicka upp bilder på klorna när jag är klar, om det går att få några bra bilder i detta skumma ljus vill säga ;)

Dagens.. fast igår

Idag är det fredag, jejj!! Igår var det torsdag och ska man tro minen på bilderna var det ingen toppenmorgon ;) Fast jag kan ju försäkra er om att jag inte var så sur som jag ser ut att ha varit, det är bara svårt att le meden snus under läppen ;)


Midnight mission- Nubar

Älskade färg!! den är verkligen så "jag". Lätt att måla med var det också :) Två lager räckte på alla naglar förutom en så det är ju kanon. Dessvärre lyckades jag sova på tumnageln, så där har vi jack att fylla i med ett tredje lager.


Nog med nagellack, nu ska jag ut och köra i stormen!

Nubar- Night sparkle

Underbara lack :) Det var mycket lättapplicerat, två lager räcker gott! Problemet kommer sedan.. Trots tre lager överlack är det fortfarande knottrigt och jag vet inte hur jag ska lösa det (jovisst kan man måla fem lager topplack men hur kul är det?) utan att lacket tillslut inte torkar längre..

Men så kan det vara, har någon tips mottages detta gärna. Här kommer lite bilder på skönheten:


Köpställe för nagellacken

Har fått frågor om mina lack, så jag tänkte bara informera om vart de är inköpta (fick ju fråga mannen, det är ju har som köpt dem åt mig).

De är som sagt köpta på Ebay från en säljare som heter Prettythingsforyouandme*123. Klick här för att komma till säljaren. Det finns massor av grymma lack och bra priser :)

Kram på er!

RSS 2.0